Évről-évre erősödik a mezőny a hazai csúcsgasztronómiában, ezért különösen nagy sikernek számít, hogy az Avalon három étterme is bekerült a legjobbak közé az idei Dining Guide Év Étterme Gálán, melyen a hazai vendéglátó szféra legjobbjai vettek részt. A sikerhez vezető útról, a tervekről, és az úgynevezett „Avalon életérzés”-ről beszélgetett a Csillagpont Rádió műsorában Tóth Eszter kommunikációs és marketingigazgatóval valamint Bajusz Gergely gasztronómiai igazgatóval a program szerkesztője Monos Márta.
„A legfontosabb vendég, hiszen az Avalon, egy életérzés”
Top 5
Időjárás
Partnereink
Csillagpont Rádió Alapítvány
3526 Miskolc, Szentpéteri Kapu 72-76
Telefon/fax: +36 46 515 276
E-mail: info@cspr.hu