Jótékonyság

Adj vért a légimentőkkel Miskolcon is!

Mindenkit várnak, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves és nem töltötte be a 65. évét. No és természetesen azt, aki segíteni szeretne másokon. Merthogy önkéntes véradásról van szó. Szeptember 30-án az ország hét helyszínén, egyszerre, egy időben szervezi meg immáron harmadik alkalommal közösségi véradó programját a Magyarországi Légimentésért Alapítvány, a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. és a Magyar Vöröskereszt, karöltve az Országos Vérellátó Szolgálattal. A különlegesnek mondható esemény kapcsán beszélgetett a véradásról, az életmentésről dr.

Jótékonyság

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére.

Május 15-től – bizonytalan ideig - szünetelteti fecske szolgáltatását a Szimbiózis Alapítvány. A pályázati forrás, amely az anyagi hátteret biztosította a programhoz, lejárt. Az új pályázatról pedig még nem született döntés.

Jótékony célú motoros és kerékpáros találkozóra várják április 8-án, Miskolcon a Tudomány és Technika Háza előtt 9 órától mindazokat, akik úgy érzik, segíteni szeretnének a tiszaújvárosi tűzoltó, Baka Krisztián gyermekén. A kisfiú nyolc hónapos korában...

18 millió forintos többletkiadással zárta 2022. negyedik negyedévét (a fűtési szezon első felét) a Szimbiózis Alapítvány.

Az anyagcsereproblémákkal küzdő fiatalok száma egyre nő: Magyarországon minden 12. gyerek endokrin, táplálkozási vagy anyagcsere problémákkal küzd.

Szalai Beátával, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettesével a nevelőszülőségről beszélgetett Szász Anikó. Mint megtudtuk, közel 23 ezer gyermek nevelkedik állami gondoskodásban Magyarországon.

Emléket állítva Diának, s példát mutatva mindenkinek. Ferenci Gábor a Csillagpont Rádió műszaki vezetője kislánya elvesztését követően vállalta e kihívást, amely most kiegészül a DVTK jótékonysági akciójával.

Hajdú Viktorné Adriennek 2018-ban különleges születésnapi kívánsága volt. Olyasmit kért, amit tovább adhat beteg gyerekeknek a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban.

Három héttel ezelőtt a megyei önkormányzat közzétett egy felhívást, amelyben kifejtette: „a háború elől menekülő embertársaink biztonsága és segítése jelenleg a legfontosabb feladatunk!” Néhány hét alatt pedig – Borsod-Abaúj-Zemplén megye lakói, a hivatal dolgozói és...

Vitaminitalt és jegesteát, illetve ruhát, táskát, takarót és törölközőt adományozott az ukrajnai háborús helyzet elől hazánkba menekülők számára a HELL cégcsoport.