Civil kurázsi

Ahány borókabogyó van a fán, annyiszor legyen sikeres a 2023-as évük!

Ezekkel a gondolatokkal kívánt Boldog Új Évet „Az Avasi Arborétumért” Alapítvány elnökeként Adorján Eszter a Csillagpont Rádió közéleti magazinműsorában. Hazánk legnagyobb tűlevelű növénygyűjteménye az Avas szívében található. A másfél hektáros területen őshonos fajok és más kontinensek jellegzetes fajai egyaránt megtalálhatók. Jelenleg pihenőidőszakát éli az Arborétum, hivatalos nyitva tartás nélkül, de telefonos egyeztetést követően megtekinthető az egyedi gyűjtemény.

Civil kurázsi

A Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének elnöke szerint eredményes évet zártak, a tagcsaládok számára gazdag programkínálattal.

Az ALTEO megbízásából a Civil Impact Nonprofit Kft. pályázatot hirdetett magyarországi civil szervezetek számára olyan program megvalósítására, amelynek célja az energiaszegénységgel sújtott társadalmi csoportok, egyének, családok, háztartások támogatása.

A véradás az egyik leghumánusabb emberi cselekedet. A biztonságos vérellátás a vöröskereszt elsőszámú feladata. A valamennyiünket sújtó Covid és az ukrán menekültek ellátásában való részvétel újabb feladatot jelentett és jelent ma is a szervezet számára.

Emléket állítva Diának, s példát mutatva mindenkinek. Ferenci Gábor a Csillagpont Rádió műszaki vezetője kislánya elvesztését követően vállalta e kihívást, amely most kiegészül a DVTK jótékonysági akciójával.

Hajdú Viktorné Adriennek 2018-ban különleges születésnapi kívánsága volt. Olyasmit kért, amit tovább adhat beteg gyerekeknek a Velkey László Gyermekegészségügyi Központban.

Már csak néhány napig tudja vállalni a Szimbiózis Alapítvány a fogyatékkal élő gyerekek speciális szállítását vidéki településekről a megyeszékhelyre.

Szórakoztató közös sétára invitálja az időseket november 12-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi szövetsége. A tüdőgyulladás elleni küzdelem világnapja alkalmából szervezett „Séta az egészséges tüdőért” elnevezésű...

Bezárja kapuit a Baráthegyi Majorság

A kétszeres Magyar Brands és Business Superbrands díjas Daniella Villamosság számára mindig is kulcskérdés volt mások segítése.

Nagyszabású programot indít közösen a Szimbiózis és az Auchan Alapítvány, mely a hazai sajtkultúra fejlesztését és a sajtfogyasztás növelését tűzi ki célul.