Civil kurázsi

A Mercedes Benz Miskolc lett a CineFest kiemelkedő támogatója

Jubileumra készül a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Szeptemberben ugyanis immáron huszadik alkalommal szervezik meg a filmvilág rangos eseményét, amelynek kiemelt szponzora lett a Mercedes Benz Miskolc. Ebből az alkalomból hívta meg a szerkesztőségbe a két cég vezetőjét dr. Mátyás Lajos, a Csillagpont Rádió igazgatója. Balogh Józseffel, a Mercedes Benz Miskolc Kft. ügyvezetőjével és Bíró Tiborral, a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál igazgatójával Monos Márta beszélgetett.

Civil kurázsi

A MEAFC és az Első Miskolci Lions Club – karácsony közeledtével – közös jótékonysági licitet és adománygyűjtést hirdetett, melynek kedvezményezettje a speciális igényű gyermekek fejlesztésével foglalkozó miskolci Tüskevár Óvoda volt.

Elstartolt a K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazása: a www.khgyogyvarazs.hu oldalon 9 jelölt közül 3 kategóriában döntheti el a nagyközönség, ki legyen az a 3 orvos, aki megkapja a program közönségdíját és az ezzel...

A II. Miskolci Ötletmaratonon négy csapat dolgozott ki ötletből projekttervé négy olyan elképzelést, amelyekkel a miskolci polgárok és közösségek a várost környezeti szempontból élhetőbb hellyé tehetik.

Mindenkit várnak, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves és nem töltötte be a 65. évét. No és természetesen azt, aki segíteni szeretne másokon.

Több mint 23 millió forint értékű Bizalompontot oszt szét az Auchan a Szimbiózis Alapítvány, a Magyar Vöröskereszt és az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére.

Május 15-től – bizonytalan ideig - szünetelteti fecske szolgáltatását a Szimbiózis Alapítvány. A pályázati forrás, amely az anyagi hátteret biztosította a programhoz, lejárt. Az új pályázatról pedig még nem született döntés.

A budapesti Déméter Ház 15 éve ad otthont a gyógyuláshoz, azoknak a gyermekeknek, akik valamilyen daganatos betegségben szenvednek.

A Várva Várt Alapítvány tevékenysége azért is különleges, mert nekik nem az céljuk hogy a babát úgymond „kiemeljék” a vérszerinti családból, hanem hogy a gyermek számára olyan közeget teremtsenek, amelyben biztonságban és szeretetben nőhet fel. E tekintetben...

Tiszteletbeli Ápoló címmel köszönték meg a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád Megyei Szervezete igazgatójának Grubert Rolandnak együttműködését, az ápolókat tisztelő és a kötelező feladatokon túli segítő tevékenységét. A Magyar Ápolási...

Jótékony célú motoros és kerékpáros találkozóra várják április 8-án, Miskolcon a Tudomány és Technika Háza előtt 9 órától mindazokat, akik úgy érzik, segíteni szeretnének a tiszaújvárosi tűzoltó, Baka Krisztián gyermekén. A kisfiú nyolc hónapos korában...

2024. február 24., szombat, Mátyás

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon