Közélet

Hajdúszoboszlón zárult az idei Coop Rally programja – Az idén 16. alkalommal megrendezett program Kelet-Magyarországot járta körbe

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. csapata nyerte a 16. alkalommal megrendezett Coop Rally-t, amelynek záró díjátadójára csütörtökön este került sor Hajdúszoboszlón. A minőségi, magyar élelmiszer-előállítást és termékeket népszerűsítő szakmai program keretében idén a mezőny Magyarország keleti felén látogatott meg hat meghatározó élelmiszeripari gyártó- és forgalmazó céget, valamint két COOP tagvállalatot.

Közélet

A Miskolci Egyetem hazai és nemzetközi hírnevét erősítő tudományos és oktatói tevékenység elismeréseként, valamint az egyetemi közösségért végzett munka megbecsüléseként kitüntetéseket adtak át a Miskolci Egyetem nyilvános szenátus ülésén augusztus 31-én.

Új menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai a Miskolc–Bükkszentkereszt–Répáshuta viszonylaton 2022. szeptember 1-től.

Újabb áruházzal bővült az ALDI magyarországi üzlethálózata. A vállalat a mai napon megnyitotta harmadik miskolci üzletét, a Nagyváthy János utca 2. szám alatt.

20 millió forintos európai uniós támogatásból nyílt lehetősége Bükkábránynak és két dél-borsodi városnak, hogy kidolgozzák helyi klímastratégiájukat, valamint a szemléletformálással erősítsék a klímatudatosságot a dél-borsodi települések lakossága körében.

Új élet költözött Miskolc egykori ikonikus épületébe, a volt Északterv székházba.

Újabb kistelepülési könyvtár újult meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Mostantól Gesztelyben barátságos környezetben várják az olvasni vágyókat. A 4,4 millió forintos beruházás eredményeként megújult épület ünnepélyes átadóját 2022.

A MÁV-Volán-csoport leányvállalatai – a Volánbusz és a MÁV-START – összehangolt járatokkal segítik a világörökség részét képező tokaji borvidék elérését és felfedezését: augusztus 5-től a Volánbusz – TOKAJBUSZ néven – új, a vonatokhoz csatlakozó autóbuszjáratokat...

A Tiszáninneni Református Egyházkerület támogatási kérelmet nyújtott be 2019.10.07-én a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében az Innovációs és Technológiai Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programok Irányító Hatósága által...

2022. szeptember 26., hétfő, Jusztina

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon