Ki a legjobb gyermekorvos a vidéken? - indul a K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazása

Elstartolt a K&H jövő gyógyítói díj közönségszavazása: a www.khgyogyvarazs.hu oldalon 9 jelölt közül 3 kategóriában döntheti el a nagyközönség, ki legyen az a 3 orvos, aki megkapja a program közönségdíját és az ezzel együtt járó 1,3 millió forintot. December végéig egy kattintással mindenki kifejezheti a fiatal gyermekgyógyítók iránti elismerését, háláját, támogathatja a számára legszimpatikusabb orvost, legyen szó házi gyermekorvosról, szakorvosról vagy szakképzésben részt vevő rezidensről.

Úszás: Kopcsó Petra magyar bajnok lett

Kopcsó Petra (középen) a szegedi eredményhirdetést követően.

Az úszók II. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságát az elmúlt héten Szegeden, a Tiszavirág Sportuszodában rendezték meg. A Miskolci Sportiskola öt versenyzővel képviseltette magát a rangos erőpróbán. A 2009-es születésű Kopcsó Petra - első éves serdülőként - a 2008-ban született lányokkal versenyzett együtt. A Firtkó Adél által felkészített, a tréningekre lakóhelyéről, Göncről bejáró tehetséges és szorgalmas versenyző két számban is döntőt úszott, melyek közül az 50 méteres mellúszásban magyar bajnoki aranyérmet harcolt ki.

Magyar Vállalkozók Napja: „Közösen építjük a jövőt”

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium újonnan alapított Magyar Vállakozói Nagydíját posztumusz Demján Sándornak, a VOSZ Örökös Elnökének ítélték. 2023. december 04., hétfő - Huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget december 1-jén Budapesten a Müpa-ban, immár jeles napként. Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott ünnepi beszédet.

Időjárás

Programok Miskolcon

 

Támogatónk

A Csillagpont Rádió  médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.