Rekreáció

Séta az egészséges tüdőért! - Csanyiki sétára várja az időseket a NYÉSZ

Szórakoztató közös sétára invitálja az időseket november 12-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi szövetsége. A tüdőgyulladás elleni küzdelem világnapja alkalmából szervezett „Séta az egészséges tüdőért” elnevezésű program során a Csanyik-völgybe , illetőleg a Vadasparkba látogatnak el a résztvevők. Remélhetően minél többen. Ebben reménykedik Lukács Pete Mária a szövetség elnöke, és alelnöke Laboda Gizella, akik a szövetkezés programjairól és eredményeiről tájékoztatták a Csillagpont Rádió hallgatóit.

Rekreáció

A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság elnöke volt a napokban a Csillagpont Rádió vendége. Dr. habil.

Teljeskörűen felújításra és átalakításra került az M1 Fitness.

Új vezetőség segíti a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület tagjait a COVID19 utáni újraindulásban.

A coaching kifejezés egyre népszerűbbé válik a XXI. században – egyre több vállalat, illetve magánszemély igényli, hogy egy képzett coach foglalkozzon vele.  Németh Csaba sorozatában már több ezzel foglalkozó szakembert és módszert mutatott már be.

Több mint 13 milliárd forint értékű fejlesztést valósított meg a Bükki nemzeti Park Igazgatóság az elmúlt két Európai Uniós ciklusban – hangzott el az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi területen rendezett Vulkánnapon tartott sajtótájékoztatón június 1-jén....

Varga Andrási Gábor hang- és rezgésterapeuta, a Semmelweis tagkórház gyógyfoglalkoztatója volt a Csillagpont Rádió vendége kedden reggel.

Több mint két évtizede már, hogy Magyarországon is meghonosodott az AVIVA torna. A Csillagpont Rádió Rendelő című műsorában Zsámbokné Zana Mária AVIVA oktató mutatta be a világszerte ismert és elismert mozgásformát.

A legfontosabb az összhang, hogy személyiségünk, a viselt színek, testalkatunk, megjelenésünk egy kerek egészet mutasson.  Vallja a stílustanácsadó, aki szerint erre sokan hajlamosak legyinteni, mondván, mindez csupán külsőség. Pedig a külsőség sokat elárul magunkról...

A leginkább kedvelt mozgásformák a magyarok körében a gyaloglás, a biciklizés és a futás – derül ki a sárvári Spirit Hotel megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból.

2023. június 4., vasárnap, Bulcsú

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon