Programajánló

Népszerűek a fiataloknál a klasszikus magyar rajzfilmek

Még javában tart a Nagy Magyar Filmteszt Diákoknak hatodik évada, de már most látszik a több mint 17 ezer résztvevő válaszaiból, hogy a fiatalok körében rendkívül népszerűek és ismertek a magyar rajzfilmek és az új nagyjátékfilmek. Kimagaslóan sok helyes válasz érkezett többek közt A kockásfülű nyúl, a Mirr-murr kandúr kalandjai, A kiskakas gyémánt félkrajcárja, illetve Az unoka, a Larry és az Együtt kezdtük alkotásokra vonatkozó kérdésekre. 

Programajánló

Értünk Miskolcon címmel fél éves programsorozatnak ad otthont Miskolcon a Művészetek Háza Kávézója. Az ötlet dr. Pankucsi Márta jogász szociológustól származik, aki első alkalommal, egykori tanítványával, dr.

Ezekkel a gondolatokkal kívánt Boldog Új Évet „Az Avasi Arborétumért” Alapítvány elnökeként Adorján Eszter a Csillagpont Rádió közéleti magazinműsorában.

Bózsó Gyula az Északerdő Zrt. műszaki osztályvezetője volt a Csillagpont Rádió vendége, akinek a közelmúltban két hiánypótló könyve is megjelent.

A miskolci Herman Ottó Múzeum munkatársai voltak a Csillagpont Rádió vendégei kedden reggel.

Csodálatosan feldíszített és kivilágított kamion-konvoj látványában gyönyörködhetnek mindazok, akik december 17-én ellátogatnak a Dédesi Fényparádéra.

A miskolci Herman Ottó Múzeum munkatársai a kényszerű bezárás ellenére számos, változatos tematikájú programot kínálnak a múzeumbarát érdeklődőknek.

Manapság attól hangos a média és mindenki attól fél, hogy az energiaválságot hogyan éli túl a turizmus, hogyan lesz vendég, milyen folyamatok következnek.

Szórakoztató közös sétára invitálja az időseket november 12-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi szövetsége. A tüdőgyulladás elleni küzdelem világnapja alkalmából szervezett „Séta az egészséges tüdőért” elnevezésű...