Programajánló

Egymillió forint összdíjazású jubileumi Terézanyu pályázat-az idén is magadról írhatsz, de egyben a közösségedért is teszel!

Az elmúlt több mint 10 évben több ezer nő írta meg nekünk egyes szám első személyben saját történetét és talált közösségre, megértésre. Közel százötvenen kaptak díjat és szárnyakat, írták meg saját könyvüket, fogtak új karrierbe, kezdtek új életet a közösségünk támogatásával.

Programajánló

Megújult formában és tartalommal rendezték meg idén az Utazás+ Kiállítást. 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal, az E-bike Test&Show-val egy időben várták a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban...

Jubileumra készül a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Szeptemberben ugyanis immáron huszadik alkalommal szervezik meg a filmvilág rangos eseményét, amelynek kiemelt szponzora lett a Mercedes Benz Miskolc.

Az idei tavasz ismét elhozza (nem csak) a miskolciaknak a környék legunikálisabb borgasztronómiai rendezvényét 2024. május 16. és 19. között. Mondhatni, tAVASzi szél bulit áraszt!

Jövőhéten 3 napon keresztül, összesen 10 előadást tartunk a Művészetek Házában több mint ötezer miskolci kis- és nagydiáknak ifjúsági sorozatunk keretében.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság 2024. január 27-én tizennegyedik alkalommal rendezi meg a „Transzbükki Átkelés” elnevezésű, 25 km-es terepi tanulmányútját, ezúttal Mályinka és Miskolc között átszelve a Bükköt.

Retró autóbuszok szerelmesei, kreatív elfoglaltságokat magas szinten művelők, figyelem! A Volánbusz kreatív pályázatot hirdet egy Ikarus E97 típusú autóbusz ötletes, múltidéző hangulatú dekorálására Nosztalgia autóbusz-dekorációs pályázat címmel.

Operával indul az új év a Miskolci Nemzeti Színházban. Szabó Máté rendezésében láthatják a nézők Bartók Béla A kékszakállú herceg vára című operáját Cser Ádám karmester vezényletével.

A II. Barlangfürdő-Ellipsum Mikulás Trail elnevezésű terepfutóverseny december 3-án, vasárnap Miskolctapolcán és környékén kínál mozgási lehetőséget a sportbarátok számára.

A rendezvény három napja során 60 fogyatékossággal élőkről szóló filmet láthat a közönség Budapesten, Egerben, Szolnokon és Szombathelyen. A filmfesztiválra 6 kontinens 33 országából 192 filmet neveztek az idei évben.

Novemberben ismét egy határon túli város művészetét hozza el a közönségnek a Miskolci Nemzeti Színház.

2024. április 21., vasárnap, Konrád

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon