Sport-Parasport

Olimpiai kvalifikációs világkupa Tiszaújvárosban

Idén július 6-9. között folytatódik Tiszaújvárosban az a nemzetközi sikertörténet, mely dr. Márkus Gábor klubelnöknek és csapatának a jóvoltából 1997-ben, az első triatlon világkupával vette kezdetét. A Magyar Triatlon Szövetség elsősorban azzal a céllal hirdette meg mai sajtótájékoztatóját, hogy a szervezők és versenyzők beszámolhassanak az előkészületekről, a tervekről, mind a tiszaújvárosi világkupa, mind pedig a párizsi olimpia kapcsán.

A sajtótájékoztató résztvevői:

Sport-Parasport

Az új DVTK Stadion történetének egyik legmagasabb nézőszáma várható a vasárnapi ETO FC Győr elleni bajnokavató mérkőzésen, hiszen továbbra is hatalmas az érdeklődés Diósgyőrben, Miskolcon és az egész vármegyében.

A MEAFC NB II-es futsal csapata az előző fordulókban nagy lépést tett a bennmaradás felé vezető úton. Az együttes immár három meccses győzelmi szériát tud maga mögött, a Gyulaháza és a Nyírség FC legyőzése után, a Szeged vendégeként is nyerni tudtak. 

A 6. Bringa Piknik fókuszában is a jó hangulat, a vidám társaság, a sport fontossága, az egészség megőrzése és a jótékonykodás áll.

Ellentmondást nem tűrő, harcos, helyenként igazán látványos játékkal jutott be az NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda rájátszás elődöntőjébe április 23-án, vasárnap a MEAFC-Miskolc férfi kosárlabda csapata.

A Sportiskolák Országos Szövetségének (SIOSZ) elnöksége április 20-án, Budapesten, a Magyar Sportok Háza dísztermében tartotta meg Tisztújító Közgyűlését. A jelenlegi elnökség és felügyelő bizottság mandátuma 2023. április 24.

A MEAFC-Miskolc NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda csapata a rájátszás negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, április 19-én, szerdán este az Agrofeed UNI Győr csapatát fogadta a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

A Miskolci Egyetem és a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club tollaslabda és vízilabda Európai Egyetemi Bajnokságokat rendez július 13-19. között Miskolcon. A nagyszabású sportesemény sikeres megrendezésének nélkülözhetetlen szereplői az önkéntesek.

A Miskolci Egyetem, és a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) közreműködésével két nagyszabású nemzetközi sporteseményt rendez az Európai Egyetemi Sportszövetség idén nyáron Miskolcon, melyre önkéntesek jelentkezését is várják a szervezők....

A Pénzügyőr SE március 17-i, péntek esti legyőzésével kiharcolta az alapszakasz második helyét a MEAFC-Miskolc NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda csapata.

2023. június 4., vasárnap, Bulcsú

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás

Programok Miskolcon