Természetesen igen! Kiváltképp akkor, ha már a nyersanyagokat is gondosan válogatjuk. Sonka, tojás, kalács. Elmaradhatatlan hozzávalói a húsvéti terített asztalnak. Frányó Eszter szerint azonban minden a vásárlásnál kezdődik, ha megbízható forrásból szerezzük be az alapanyagokat, nem tévedhetünk. Parasztsonka, friss tojás, amit a sonka főzőlevében is megfőzhetünk, házi kalács, sok primőr zöldség, gyümölcs, némi sütemény, kevés, jó minőségű alkohol, vagy víz. Böjti időszak után az éhes gyomor sem fog hiányozni, s ha mindezeket mértékkel fogyasztjuk, a felesleges kilókkal sem gyűlik meg a bajunk. A dietetikus praktikus tanácsait Szász Anikó ajánlja figyelmükbe.
Sonka, tojás, kalács - Lehet egészséges a húsvéti menü?
Partnereink
Csillagpont Rádió Alapítvány
3526 Miskolc, Szentpéteri Kapu 72-76
Telefon/fax: +36 46 515 276
E-mail: info@cspr.hu