Az egészséges táplálkozás egyik alapvető feltétele, hogy kalciumban gazdag élelmiszereket együnk. Szakértők a mai napig is vitatkoznak azon, hogy a tej és a tejtermékek mennyire jók szervezetünknek. Természetesen mindenkinek figyelembe kell vennie az esetleges érzékenységét bizonyos tejtermékekre. Egyben majd minden élelmezéskutató egyetért, a tejben és a belőle készített élelmiszerekben nagyon sok nyomelem található melyeket egyszerűen és relatíve olcsón bevihetünk a szervezetünkbe. Magyarországon készített sajtok például jó eséllyel megállják a helyüket külföldi piacokon is. A magyar fogyasztók úgy döntöttek, hogy a Kőrös tej új csomagolású és íz világú sajtja kapjon 2018-ban nívó díjat. Lakatos Ferenccel a Kőrös tej Kft egyik üzemének vezetőjével beszélgetett Monos Márta.
Sajt nívó díj 2018
Partnereink
Csillagpont Rádió Alapítvány
3526 Miskolc, Szentpéteri Kapu 72-76
Telefon/fax: +36 46 515 276
E-mail: info@cspr.hu