Egymillió forint összdíjazású jubileumi Terézanyu pályázat-az idén is magadról írhatsz, de egyben a közösségedért is teszel!

Az elmúlt több mint 10 évben több ezer nő írta meg nekünk egyes szám első személyben saját történetét és talált közösségre, megértésre. Közel százötvenen kaptak díjat és szárnyakat, írták meg saját könyvüket, fogtak új karrierbe, kezdtek új életet a közösségünk támogatásával.

A 10. jubileumi pályázatunkkal ezért a női közösség különleges, megtartó erejét ünnepeljük, amelyre mindannyiunknak életbevágó szüksége van.
Idén szponzorainknak köszönhetően - Eisberg Hungary Kft., Tesco, B. Braun, Danubius Hotels - nem csupán az egyént, hanem egyben a közösséget is díjazzuk: 1 millió forint összértékben a négy kategória négy fődíjasa 250 ezer forintot nyer vagy a saját közösségének, vagy egy általa megjelölt Magyarországon bejegyzett közhasznú alapítvány javára ajánlhatja fel.

Tehát az idén nem csupán magadért írsz, hanem ezzel egyben a közösségedért is tehetsz! De a történet rólad szóljon, egyes szám első személyben- és természetesen az egyént is díjazzuk minden kategóriában!
A beérkező pályázatokat a Terézanyu közösség önkéntes csapata válogatja. Idei zsűrink önmagában is a női közösség erejét tükrözi, eddig nem látott összefogás:

Akovács Éva főszerkesztő az idén 75 éves Nők Lapját képviseli, Békéssy Olgi alapító – főszerkesztő a nőivalto.hu portált, Fiala Borcsa vezető szerkesztő a wmn.hu -t. Gazsi Zoltán, főszponzorunk az Eisberg Hungary Kft. ügyvezetője pedig született filantrópként a férfiakat is képviseli.
A legjobb írásoknak és szerzőiknek megjelenési lehetőséget biztosítunk együttműködő partnereink- Nők lapja, noivalto.hu wmn.hu támogatásával.

4 kategóriában várjuk az egyes szám első személyű írásokat:

• Női közösségek megtartó ereje

Te kikre számíthatsz, hogyan, kik támasztanak, te kinek nyújtasz segítséget? Kisebb ( akár 2-3 fős)
vagy nagyobb közösségekhez való tartozás élményéről várunk személyes történeteket.

• Most én jövök?

Az Eisberg Hungary Kft jóvoltából külön kategóriát szentelünk annak az életbevágó kérdésnek,
hogy mi nők, hogyan gondoskodunk magunkról, mit teszünk a saját testi- lelki – szellemi jólétünk
érdekében?

• A kisgyerekes lét boldogsága ÉS szívása

Hogyan lehet megteremteni az egyenlő munkamegosztást az újszülött érkezését követő káoszban
Kivételesen négykezes, szülőpáros pályázatokat is várunk.

• Csajok a pult mögött

A munkahelyi közösségek megtartó erejéről várunk történeteket- milyen együtt dolgozni
barátként, szövetségesként egy munkahelyen - például a kiskereskedelemben, a boltokban,
áruházakban dolgozó több százezer nő esetében? A Tesco támogatásának köszönhetően külön
kategóriában várjuk és díjazzuk az írásaikat.

2024. május 31., péntek, Angéla, Petronella

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás