Marin Jurina a DVTK játékosa

Gólerős középcsatárt igazolt a DVTK. Marin Jurina korábban a Mezőkövesd színeiben 21 gólt szerzett a magyar élvonalban.

- Boldog vagyok, hogy visszatérek Magyarországra - nyilatkozta Marin Jurina. - Két és fél évet töltöttem Mezőkövesden, és jó tapasztalatokat szereztem. Ismerem a magyar labdarúgást, az OTP Bank Liga mezőnyét, és a csapatok játékstílusát. Először is gyorsan alkalmazkodtam a körülményekhez, és kiváló élményeket szereztem, bízom benne, hogy másodszor még ennél is jobb játékkal tudom meghálálni a bizalmat. Készen állok arra, hogy a DVTK hasznos tagja legyek.

- Ennyi Borsodban töltött idő után nem kellett utánanézni, hogy milyen csapat a DVTK - folytatta -, tudtam, hogy az egyik legnagyobb magyar klub rengeteg szenvedélyes szurkolóval. Ezt támasztotta alá az is, amit a DVTK Stadion lelátójáról láttam az ETO elleni bajnokavatón.
- Régóta kapcsolatban álltam a DVTK-val, ezért követtem a csapat teljesítményét, emellett azt is pontosan felvázolták, mit várnak el tőlem. Középcsatár vagyok, akinek a gólszerzés a feladata, de emellett igyekszem kivenni a részem a csapatjátékból, akár az ellenfél letámadásából is. Az én felfogásom szerint keményen kell dolgozni az edzéseken, sokat kell futni a meccseken, és akkor jönni fognak a gólok is.

2024. május 2., csütörtök, Zsigmond

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás