Ismét a MEAFC-Miskolcnál az előny

A MEAFC-Miskolc NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda csapata a rájátszás negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, április 19-én, szerdán este az Agrofeed UNI Győr csapatát fogadta a Miskolci Egyetem Körcsarnokában. A házigazdák győzelmükkel 2-1-es vezetésre állnak a három győzelemig tartó párharcban, mely pénteken, Győrben folytatódik.

MEAFC-Miskolc - Agrofeed UNI Győr 98-83 (28-30, 32-21, 20-18, 18-14)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
Vezette: Hervay Tibor, Gaál István Tamás, Marton Péter
MEAFC-Miskolc: Gerőcs (20/12), Kozák B. (14/3), Kozák M. (22/3), Szögi (16/3), Cseh. Csere: Pintér (8), Csák (5/3), Williams (4), Ragályi (3/3), Lippai (6), Orliczki, Nyíri. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid
Agrofeed UNI Győr: Sonyák (15), Hágen (12/3), Kámán B. (17/9), Gosztola (13/3), Lógár (16/6). Csere: Bakon, Kámán K. (2), Garancz, Nagy T. (8/6), Friedl, Varga Z.               Vezetőedző: Léránt Gábor
Dr. Váczi Péter: - Nagy csata volt, a mai napon kisebb hullámvölgyekkel dolgoztunk, mint eddig. Védekezésben óriásit melóztak a srácok! Büszke vagyok rájuk! Lelkes közönségünknek köszönjük szépen a biztatást! Pénteken szeretnénk lezárni a párharcot!
Léránt Gábor: - Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést! Ismét egy olyan találkozó volt, ahol inkább a támadás dominált. A Miskolcnak volt egy olyan periódusa, amikor a mi támadásunkat megtörte. Szépen tartották előnyüket, sőt még talán rá is tettek erre egy kicsit ebben az időszakban. Nem történt semmi, reméljük egy ugyan ilyen jó mérkőzés következik Győrben is!