A MEAFC-Miskolc bebiztosította az alapszakasz második helyét

A Pénzügyőr SE március 17-i, péntek esti legyőzésével kiharcolta az alapszakasz második helyét a MEAFC-Miskolc NB I/B, Zöld-csoportos férfi kosárlabda csapata. A Miskolci Egyetem Korcsarnokában lejátszott mérkőzés megnyerése után a hazai gárda a folytatásban is „harcos” akar maradni.

MEAFC-Miskolc - Pénzügyőr SE 92-69 (22-13, 20-21, 27-13, 23-22)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok
Vezette: Gál János, Földi László Tibor, Drenyovszki Dániel

MEAFC-Miskolc: Csák (10/6), Kozák M. (19), Cseh (4), Szögi 5/3), Ragályi (7). Csere: Williams (21/9), Pintér (8), Gerőcs (6), Lippai (7), Orliczki (3/3), Nyíri (2), Kozák B. Vezetőedző: dr. Váczi Péter. Segédedző: Béres Dávid.

Pénzügyőr SE: Kerkai (21), Barócsi (17), Kovács M. (3), dr. Szekeres (5), Nemes (5). Csere: Hajnal (7/3), Széphelyi (9/3), Koflanovics (2), Nyikos. Vezetőedző: dr. Bagi Melinda. Segédedző: Fülöp Gergő.

Dr. Váczi Péter: - Nem tetszett a mérkőzés, csak helyenként tudtuk azt a sebességű játékot játszani, amit megbeszéltünk. Jobban rá kellett volna az ellenfélre kényszeríteni az akaratunkat. Maga a győzelem ténye pozitív, az „ahogyan” elértük, az nem. Másfelől viszont gratulálok a csapatomnak, mert ezzel megszereztük az alapszakasz második helyét, de ettől függetlenül szeretnénk az utolsó két fordulóban is győzedelmeskedni!
Dr. Bagi Melinda: - Köszönjük a játékot az ellenfélnek!

2024. április 25., csütörtök, Márk

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás