„Az erdő finom” alkotói a Csillagpont Rádióban

Egy kivételesen újszerű, hiánypótló gasztrokiadvány szerzőit látta vendégül a Csillagpont Rádió stúdiójában Szász Anikó szerkesztő. Bózsó Gyula az Északerdő Zrt. műszaki vezetője, a könyv írója, szerkesztője; Bátor Laca (fotós, filmes) ezúttal gasztrofotós, és Darab Ádám séf, a Végállomás Bistro and Wine konyhafőnöke beszélt a közös munkáról. Mint elhangzott, az összeállítás célja inspirálni az embereket az erdő kincseinek megismerésére, s annak alkalmazására a mindennapi gasztronómiában. A könyvben szereplő ételek hangzatos fantázianeveket kaptak, a csodás fotók pedig kedvet és étvágyat csinálnak főzéshez, kóstoláshoz egyaránt. A jóhangulatú beszélgetésen elhangzott: a munka folytatódik, hiszen az erdő kínálta termések sokasága további felhasználási lehetőségeket rejt magában. Bózsó Gyula: Az erdő finom és az I love Bükk című könyveit megvásárolhatják a miskolci Géniusz Könyváruházban.

2024. április 16., kedd, Csongor

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás