Magyarországi Légimentésért Alapítvány - Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerése

Master KG és Nomcedo Jerusalema című slágerére elindított táncmozgalomhoz a világ minden tájáról számtalan baráti társaság és munkahelyi csapat csatlakozott, de orvosok, ápolók, tűzoltók is táncoltak az afrikai örömzenére.
A 2020-as év legjobb tánc kihívásában a Magyarországi Légimentésért Alapítvány is részt vett, ezzel köszönve meg az egészségügyben dolgozók elmúlt évben tanúsított erőn feletti munkáját! 

Észak és Nyugat egyszerre táncolt, hiszen a Miskolci repülőtéren készült felvétellel egyidőben a Balatonfüredi bázis is csatlakozott a kezdeményezéshez. A táncról készült összeállításban a Légimentő Nonprofit Kft. minden légimentő bázisa (Budaörs, Balatonfüred, Sármellék, Pécs-Pogány, Szentes, Debrecen és Miskolc) egy-egy rövid videóüzenetben köszönt el a 2020. évtől és kívántak boldog új évet az Országnak 2021-re.
Az Alapítvány tagjai elérhetőségeiken örömmel várják a csatlakozókat. Rövid videót várnak egyéni, baráti társaságok, munkahelyi közösségektől, melyből egy összefogást szimbolizáló filmet készítenek majd.
Csatlakozz te is, és köszönjük meg együtt az egészségügyben dolgozók munkáját!

2024. április 24., szerda, György

Csillagpont Rádió podcast

Időjárás