Megújult a Corvin utcai orvosi rendelő

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Miskolc, Corvin utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-15-MI1-2016-00005 azonosító számú projektjében a Corvin utcai felnőtt orvosi rendelő épületét korszerűsítette.

Megújult az önkormányzati tulajdonban lévő, háziorvosi ellátásnak helyet adó rendelő épülete a Corvin utca 9.szám alatt.

A projekt keretében felújították a hetvenes évek második felében épült ingatlan elektromos hálózatát, a korszerűtlen nyílászárókat új, műanyag nyílászárókra cserélték, elvégezték a homlokzat szigetelését,  a helyiségek festését, valamint akadálymentesítették az intézményt.

A beruházásnak köszönhetően olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető, a 21. század követelményeinek megfelelő rendelőt alakítottak ki, mely minőségi egészségügyi ellátást biztosít a 16-17-es és a 20-21-es körzetben élők számára.

A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege bruttó 41.417.397 Ft.

(fotó: mikom)